Despre Noi

Despre Noi

La Gradinita RORO copiii se vor simti bine si vor fi inconjurati de dragoste si grija descoperind lumea inconjuratoare. La noi copilul tau va fi in siguranta, ocrotit si indrumat de cadre didactice competente care prin metode traditionale si moderne le vor indruma pasii.Sprijinit si indrumat copilul va capata incredere in fortele proprii si va fi pregatit pentru viata si pentru scoala.

Gradinita este situata intr-o zona linistita si sigura, este o cladire noua cu o suprafata de 600 mp (interior) si 800 mp ( exterior) impartita in trei parcuri/ locuri de joaca si amenajata pentru activitati de gradinita la cele mai inalte standarde :

Sali pentru grupe, spatioase si luminoase dotate cu aparatura audio-video (exclus tv) si cu mobilier specific varstei copiilor ( paturi cu dulapioare individuale pentru pastrarea  obiectelor personale)

3 Grupuri Sanitare

Sala de Activitati Optionale

Vestiar cu spatii individuale

Sala de Activitati Sportive

Bucatarie Proprie Modern Utilata

Sala de Festivitati

Sala pentru Servirea Meselor

Cabinet Medical

Facilitati

Spatiul de joaca din curtea gradinitei este acoperit o parte  cu un gazon natural iar alta parte cu gazon artificial unde copii isi pot desfasura  activitatile recreative in aer liber  cand vremea le permite .

Locul de joaca are dotari specifice varstei prescolare si spatii create special pentru a asigura siguranta acestora (tobogane  de diverse marimi, mini cos baschet, nisipar, fileu volei, trambuline, porti de fotbal, balansoar, leagane pentru varste diferite ).

Avand parte de un spatiu exterior foarte generos venim in intampinarea copilasilor cu un spatiu special creat si amenajat denumit “ Ferma animalelor” – un loc de poveste, unde  cei mici vor putea sa descopere unele animale si pasari si mai ales curiozitati din lumea acestora.

In cazul in care conditiile meteo nu permit iesirea copiilor afara, acestia isi pot desfasura activitatile in sala de festivitati plina cu jocuri si jucarii,putand astfel sa desfasoare si in interior unele activitati pe care le-ar fi desfasurat in mod normal in aer liber.

Gradinita asigura conditii igienico-sanitare pentru mentinerea starii de sanatate a copiilor si creerea unui ambient placut , primitor pentru sanatatea psihica si fizica a copilului.

Hrana este preparata in bucataria proprie, pregatita la recomandarea medicului nutritionist si a medicului pediatru. In functie de programul ales pe ( prelungit sau scurt) bucataria este deschisa pentru mic dejun , gustarea de fructe , masa de pranz  si gustarea de dupa amiaza . Meniul respecta aportul caloric zilnic recomandat pentru categoriile de varsta ale copiilor, zilnic si saptamanal este diversificat si poate fi consultat de catre parinti la inceputul fiecarei saptamani fiind afisat la avizierul de la intrarea in gradinita.